WEBFLOW DESIGN, development EN HOSTING

Webflow website laten maken

Webbytez maakt professionele websites voor bedrijven en professionals.
Wij maken de websites in een CMS en zijn geoptimaliseerd voor zoekmachine's.
De websites zijn SEO vriendelijk en vooral ontzettend snel.

Vraag vrijblijvend advies!
Bedankt voor jouw bericht, deze is in goede orde ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
WEBSITES ZONDER INGEWIKKELDE CODE

Webflow developer

Webflow maakt het mogelijk om razendsnelle websites te maken. Daarnaast is Webflow goed beveiligd én voordeliger omdat er geen thema’s of plug-ins nodig zijn die maandelijks geüpdatet moeten worden. Je zit daardoor niet vast aan dure onderhoudscontracten. Ook is Webflow voor iedereen die er mee werkt eenvoudig te gebruiken: wel zo fijn als je zelf nog een aanpassing wil doen.

Webflow vs Wordpress

Veel bedrijven willen een site laten maken in Wordpress. Logisch, want dit is één van de meest gebruikte CMS-systemen ter wereld en daarom bij velen bekend. Echter is het vaak prijzig om een custom site te laten maken in Wordpress. Om de kosten te drukken wordt er gekozen voor een standaard thema waar enkel de kleuren van worden aangepast. Het resultaat: een website die erg lijkt op die van de concurrent. In Webflow bouwen wij websites met een compleet eigen design die aansluit bij jouw organisatie en bedrijfsidentiteit. De kosten hiervoor zijn stukken lager dan die van een custom Wordpress website omdat de doorlooptijd een stuk sneller is.

Webbytez webflow interface

Razendsnelle Webflow hosting

Omdat de website op een Amazon Cloudserver staat opgeslagen is deze overal ter wereld snel te benaderen. De nieuwe website kan gemakkelijk tot 100.000 bezoekers aan en als de drukte toeneemt dan schaalt de server automatisch op. Maakt dit je nieuwsgierig en wil je meer weten over Webflow hosting neem dan contact met ons op!

Webflow is een website builder met eigen CMS en hostingprovider in één.

Wordpress vs Webflow: Laadtijd

Zowel een Wordpress- als een Webflow site kan razendsnel snel zijn. Toch komt een Wordpress site er vaak slechter uit in de tests. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt doordat er veel (onnodige) plugins geupload worden of door thema’s en pagebuilders die veel extra code inladen. In Webflow is het toevoegen van plugins niet mogelijk en bouw je websites zonder ook maar één regel code te schrijven. Hierdoor zijn sites in Webflow razendsnel én vriendelijk in onderhoud. 

SEO (Search engine optimization)

Een website is pas echt goed als deze gezien wordt door potentiële klanten. Een website gebouwd in Webflow is snel en goed beveiligd en daar is Google gek op. Een goed gebouwde website is essentieel in het goed vindbaar worden binnen zoekmachines zoals Google.

Webbytez webflow interface

Veiligheid

De veiligheid van de website is belangrijk. Om deze reden werken wij met Webflow. Open Source cms-en zoals Wordpress zijn kwetsbaar en de risico’s groter. Dit wordt wederom veroorzaakt door de verschillende plugins die op een website staan. Deze moeten goed onderhouden worden en met regelmaat geüpdatet. Kies je voor een Webflow site van Webbytez dan houdt het in dat je na het bouwen van de site geen updates hoeft te doen.

Wij delen kennis
Gratis tips ontvangen
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Websites gemaakt in Webflow! 
Digitaal opvallen?
Patrick staat voor je klaar!

Wil je met ons een uitdaging aangaan of heb je advies nodig omdat je met een interessant vraagstuk worstelt. Dan halen wij alles uit de kast om jou als ondernemer te ontzorgen, inspireren en motiveren.

Webbytez team bespreekt websitevoorstel