WEBFLOW DESIGN, development EN HOSTING
Webflow website laten maken

Webbytez maakt professionele Webflow websites voor bedrijven en zelfstandigen. De websites worden gemaakt in een CMS en zijn geoptimaliseerd voor zoekmachine's. Webflow websites zijn SEO vriendelijk en vooral ontzettend snel.
Overstappen naar Webflow
Webflow website laten maken

Webflow developer

Webflow maakt het mogelijk om razendsnelle websites te maken. Daarnaast is Webflow goed beveiligd én voordeliger omdat er geen thema’s of plug-ins nodig zijn die maandelijks geüpdatet moeten worden. Je zit daardoor niet vast aan dure onderhoudscontracten. Ook is Webflow voor iedereen die er mee werkt eenvoudig te gebruiken: wel zo fijn als je zelf nog een aanpassing wil doen.

Webflow vs Wordpress

Omdat de website op een Amazon Cloudserver staat opgeslagen is deze overal ter wereld snel te benaderen. De nieuwe website kan gemakkelijk tot 100.000 bezoekers aan en als de drukte toeneemt dan schaalt de server automatisch op. Maakt dit je nieuwsgierig en wil je meer weten over Webflow hosting neem dan contact met ons op!

Razendsnelle hosting

Als ondernemer wil je goed vindbaar zijn zo ook dat potentiële klanten op een simpele manier contact met je kunnen leggen. Door een chat aan je website toe te voegen kunnen jouw potentiële klanten op een makkelijke manier contact leggen. Dit chatgesprek wordt direct vastgelegd in het HubSpot CRM.

Wordpress vs Webflow: Laadtijd

Zowel een Wordpress- als een Webflow site kan razendsnel snel zijn. Toch komt een Wordpress site er vaak slechter uit in de tests. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt doordat er veel (onnodige) plugins geupload worden of door thema’s en pagebuilders die veel extra code inladen. In Webflow is het toevoegen van plugins niet mogelijk en bouw je websites zonder ook maar één regel code te schrijven. Hierdoor zijn sites in Webflow razendsnel én vriendelijk in onderhoud. 

SEO (Search engine optimization)

Een website is pas echt goed als deze gezien wordt door potentiële klanten. Een website gebouwd in Webflow is snel en goed beveiligd en daar is Google gek op. Een goed gebouwde website is essentieel in het goed vindbaar worden binnen zoekmachines zoals Google.

Webflow seo settings in Google Lighthouse

Veiligheid

De veiligheid van de website is belangrijk. Om deze reden werken wij met Webflow. Open Source cms-en zoals Wordpress zijn kwetsbaar en de risico’s groter. Dit wordt wederom veroorzaakt door de verschillende plugins die op een website staan. Deze moeten goed onderhouden worden en met regelmaat geüpdatet. Kies je voor een Webflow site van Webbytez dan houdt het in dat je na het bouwen van de site geen updates hoeft te doen.

Vergroot je online aanwezigheid met Webflow

Wil je graag je online aanwezigheid versterken op een flexibele en creatieve manier? Dan zou Webflow weleens de oplossing kunnen zijn waar je naar op zoek bent! Het is een platform waarmee je jouw eigen website kunt beheren, zonder dat er programmeerkennis voor nodig is. Ook is het doen van SEO instellingen binnen de pagina settings makkelijk te doen.

Webflow edittor, gemakkelijk, zelf je content beheren en opslaan.

Webflow: het ideale platform voor een website op maat

Webflow is vooral interessant voor ondernemers die hun online doelen willen behalen en hun klantenkring willen uitbreiden. Met dit platform kun je jouw website helemaal personaliseren en inrichten aan jouw wensen en behoeften. Met Webflow kun je bijvoorbeeld kiezen uit een breed scala aan sjablonen maar is er ook de mogelijkheid om de website helemaal vanaf de grond op te bouwen.

Webflow edittor, gemakkelijk, zelf je content beheren en opslaan.
Webflow is een website builder met eigen CMS en hostingprovider in één.

Eenvoudig je website up-to-date houden met Webflow

Bovendien is Webflow ideaal voor ondernemers die graag regelmatig hun website willen bijwerken. Het platform biedt een intuïtieve visuele editor waarmee je snel en gemakkelijk wijzigingen kunt aanbrengen zonder dat je hiervoor kennis van codering nodig hebt. Zo kun je eenvoudig nieuwe producten of diensten toevoegen, bestaande inhoud updaten of nieuwe pagina's maken.

Webflow edittor, gemakkelijk, zelf je content beheren en opslaan.

Webflow: de ideale keuze voor jouw online doelen

Kortom, Webflow is een fantastische optie voor ondernemers die hun online aanwezigheid een persoonlijke en professionele touch willen geven. Of je nu een e-commerce ondernemer bent die zijn webshop wil optimaliseren, een dienstverlenende ondernemer die zijn website wil moderniseren, of een creatieve ondernemer die zijn portfolio wil delen, met Webflow kun je jouw online doelen bereiken op een persoonlijke en efficiënte manier.

Vertel ons jouw plan
Een webflow website laten maken?
Ben je nieuwsgierig geworden naar Webflow? 
Dan vertellen we jou graag wat de mogelijkheden zijn in een persoonlijk gesprek.
Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een afspraak inplannen.