Webflow developmentDigitale oplossingen die online resultaat opleveren.

Als Webflow specialist, combineren ik unieke webdesigns met meetbare resultaten. Waarbij de focus light op gebruikersvriendelijkheid en responsiviteit. Ik bied een eenvoudige, programmeervrije oplossing voor websitebeheer, waarmee je zelf content kunt creëren, publiceren en beheren. Mijn diensten omvatten een doelgroep-onderzoek en SEO-optimalisatie, waarbij we je verzekeren van een altijd werkende website.

Scherpe analyse

Er wordt een doelgroeponderzoek gedaan voor de website. Dit helpt ons de website te verbeteren, je marketingstrategie te optimaliseren of strategische beslissingen te nemen op basis van relevante data.

Eenvoudig en efficient

Speel in op verandering zonder enige kennis van code of hulp van dure programmeurs. Op deze manier is je website altijd up to date en kan je zelf content schrijven, publiceren en beheren op je website.

SEO geoptimaliseerd

Met goede SEO trek je nieuwe business aan en leg je een solide basis voor langdurige groei. Dus waarom je dit wil? Omdat je website, je verhaal en je passie de aandacht verdienen.

WerkwijzeMaak kennis met mijn
manier van werken!

We bepalen jouw doelstellingen: wat wil je bereiken met jouw website? Als je deze doelstellingen helder hebt, is het gemakkelijker om een website te ontwikkelen die bij jouw bedrijf past.

1. Wie zijn de mensen die jouw website bezoeken?
2. Welke acties wil je dat jouw bezoekers uitvoeren op jouw website?
3. Meetbare doelen stellen (SEO Optimized) 
4. Om te meten of jouw doelstellingen worden behaald, is het handig om gebruik te maken van verschillende tools.

Het bepalen van je doelgroep is cruciaal. We starten met een grondig onderzoek om de markt, concurrenten en trends te begrijpen. We ontdekken demografische en psychografische kenmerken van potentiële klanten en identificeren problemen die je we kunnen oplossen.

We verdelen je doelgroep in segmenten, creëren gedetailleerde klantpersona's en blijven deze optimaliseren. De inzet om je doelgroep te begrijpen, zal de sleutel zijn tot het succes van jouw nieuwe website.

Een wireframe is eigenlijk de blauwdruk van een website, waarin de structuur en inhoud van de pagina's worden weergegeven zonder designelementen zoals kleuren en beeldmateriaal.

Dit helpt bij het plannen en testen van de functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de website, voordat het design en de opmaak worden toegepast. Het is als het ware de 'ruwe schets' van een website en geeft een goed beeld van de structuur van verschillende pagina's en functionaliteiten. De structuur van je website moet aansluiten bij jouw doelstellingen, doelgroep en imago. Dit omvat een wireframe van de navigatie, pagina's en secties van de website.

Wij zijn een gespecialiseerd webbureau voor webdesign en creëren aantrekkelijke en functionele websites in Webflow. Wij begrijpen dat ontwerp niet alleen gaat om uiterlijk, maar ook om gebruiksvriendelijkheid.

Met expertise in tools zoals HTML, CSS en CMS-systemen, zorgen wij ervoor dat je website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook gemakkelijk te navigeren en interactief. Wij helpen je merkidentiteit te weerspiegelen en je doelen te bereiken door middel van een uniek ontwerp op maat.

Een Webflow-website is een moderne en aantrekkelijke website gemaakt in het Webflow-platform. Het resultaat is een prachtig ontworpen site met responsieve lay-outs, animaties en gebruikersvriendelijke elementen. wij vertalen jouw ideeën naar een functionele website zonder diepgaande programmeerkennis.

Als jouw website eenmaal online is, is het belangrijk om deze regelmatig te onderhouden en te verbeteren. Dit houdt in dat je de website up-to-date houdt met nieuwe inhoud en regelmatig technische problemen oplost.

Door jouw website te onderhouden, zorg je ervoor dat deze veilig en stabiel blijft. Naast onderhoud is het ook belangrijk om jouw website te verbeteren met behulp van marketingstrategieën, zoals SEO en online marketingcampagnes. Dit zal ervoor zorgen dat jouw website beter zichtbaar is voor jouw doelgroep en dat jouw bedrijf online kan groeien.
Impression of the website poespasdepodcast.nl
Impression of the website kwekerijmarty.nl
Impression of the website high-spirits.nl
Web illustration of the new website Imagin.studio

Webflow partnersMooie projecten,
tevreden ondernemers.

Profile picture of Lennart Koek at Imagin.studio

Lennart Koek

Imagin.studio

Patrick heeft ons zeer goed geholpen bij het bouwen van onze nieuwe website. Hij denkt goed mee, vooral als het gaat om gebruiksvriendelijkheid van de site en onderhoud van het CMS. Snel kunnen schakelen en korte lijnen zijn echt een groot pluspunt.

Profile picture of Ihab Matta at High-Spirits.nl

Ihab Matta

High-Spirits

Werken met Webbytez en Patrick specifiek was erg prettig. Korte lijnen, direct schakelen en creatief meedenken met onze wensen.

Profile picture of Romy from poespasdepodcast.nl

Romy Apeldoorn

Poespas de podcast

Webbytez wist de identiteit van onze podcast perfect te vangen in een prachtige website. Fijn dat Patrick de lijnen kort hield en ons wist te verrassen met een uniek design.

Heb je een vraag over Webflow Development? Neem dan contact op.

Liever teruggebeld worden?

Bedankt voor je inzending wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.
Er gaat iets mis, controleer of je alle velden juist hebt ingevuld.

handige informatieEnkele veelgestelde vragen
en nuttige antwoorden

Hoe werkt deze webdienst precies?

Wij zullen een plan opstellen op basis van de informatie die tijdens het consult is verzameld. Dit omvat de structuur van de website, het ontwerpconcept, de functionaliteiten, technologieën en het tijdschema.

Daarna beginnen we met het maken van visuele concepten en ontwerpen voor de website. Dit omvat het ontwerpen van de lay-out, kleurenschema's, typografie, afbeeldingen en andere grafische elementen. Dit doen wij in Adobe XD

Wij zorgen ervoor dat de website goed werkt en er goed uitziet op verschillende apparaten en schermformaten, zoals desktops, tablets en smartphones.

Hoe lang duurt het doorgaans voordat een project is voltooid

De meeste projecten ronden wij binnen 2 maanden af. Uiteraard hangt dit af van de vraag en wensen van de opdrachtgever.

Hoe gaan jullie te werk bij het ontwerpen van een website?

Eerst maken wij een wireframe dit is een visuele blauwdruk of schematische weergave van een webpagina of interface. Het is een eenvoudige en gestructureerde weergave van de lay-out, de positie van elementen en de algemene structuur van een website of app. Wireframes worden vaak gebruikt in het vroege ontwerpstadium.

Als de structuur van de website is bepaald gaan wij aan de slag met de stijl van de website en de verdere lay-out. Dit omvat het creëren van de algehele look en feel van de website, inclusief lay-out, kleurenschema's, typografie, afbeeldingen en grafische elementen. Het doel is om een visueel aantrekkelijke en samenhangende esthetiek te creëren die past bij de doelstellingen van de website en de doelgroep.

Interactieontwerp: Dit houdt in hoe gebruikers met de website omgaan, inclusief het ontwerpen van interactieve elementen zoals knoppen, formulieren en animaties. Het doel is om een soepele en intuïtieve gebruikerservaring te creëren.

Wat kost een webdesign?

De kosten voor het ontwikkelen en ontwerpen van een webdesign kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van het project, de functionaliteiten die nodig zijn, het type website, het gekozen platform, het ontwerp.