Digital designEen uniek design en op maat gemaakte digitale oplossingen.

Jouw digitale visie tot leven brengen met hoogwaardig designs dat indruk maakt is waar ik voor sta. Ik ben gespecialiseerd in het creëren van esthetisch aantrekkelijke en functioneel doeltreffende digitale oplossingen. Ontdek hoe ik jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau til met een design die niet alleen mooi is, maar ook resultaat oplevert.

1. Kennismaking en verkenning

Er wordt een gedetailleerde roadmap gemaakt waarin we functionaliteiten, gebruikerservaring combineren tot een strategische, creatieve aanpak.

2. Design en ontwikkeling

Het idee wordt omgezet in een visuele concepten, waarbij we focussen op design en functionaliteit om je website tot leven te brengen.

3. Feedback en samenwerking

De concepten stemmen we af op jouw feedback, co-creëren om elk detail aan je nieuwe website te laten voldoen. Jouw input is cruciaal voor de finishing touch.
Impression of the website poespasdepodcast.nl
Impression of the website kwekerijmarty.nl
Impression of the website high-spirits.nl
Web illustration of the new website Imagin.studio
In mijn werk komen de vonken van creativiteit samen met de magie van gebruikersgerichtheid. Het resultaat? Websites die niet alleen esthetisch indrukwekkend zijn, maar ook functioneel en effectief in het overbrengen van jouw unieke verhaal.

Betere gebruikerservaring

Een geoptimaliseerde gebruikerservaring zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren, informatie kunnen vinden en taken kunnen voltooien op je website.

Meer conversie

Een verbeterde gebruikerservaring kan leiden tot hogere conversieratio's, zoals meer inschrijvingen, aankopen of aanvragen. Gebruikers zullen eerder geneigd zijn om actie te ondernemen.

Verbeterde merkperceptie

Een goed ontworpen en gebruiksvriendelijke website laat een positieve indruk achter bij bezoekers en versterkt de perceptie van je merk als professioneel en betrouwbaar.

Webflow partnersMooie projecten,
tevreden ondernemers.

Profile picture of Lennart Koek at Imagin.studio

Lennart Koek

Imagin.studio

Patrick heeft ons zeer goed geholpen bij het bouwen van onze nieuwe website. Hij denkt goed mee, vooral als het gaat om gebruiksvriendelijkheid van de site en onderhoud van het CMS. Snel kunnen schakelen en korte lijnen zijn echt een groot pluspunt.

Profile picture of Ihab Matta at High-Spirits.nl

Ihab Matta

High-Spirits

Werken met Webbytez en Patrick specifiek was erg prettig. Korte lijnen, direct schakelen en creatief meedenken met onze wensen.

Profile picture of Romy from poespasdepodcast.nl

Romy Apeldoorn

Poespas de podcast

Webbytez wist de identiteit van onze podcast perfect te vangen in een prachtige website. Fijn dat Patrick de lijnen kort hield en ons wist te verrassen met een uniek design.

Heb je een vraag over Digital Design? Neem dan contact op.

Liever teruggebeld worden?

Bedankt voor je inzending wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.
Er gaat iets mis, controleer of je alle velden juist hebt ingevuld.

handige informatieEnkele veelgestelde vragen
en nuttige antwoorden

Hoe werkt deze webdesign dienst precies?

Patrick zal een plan opstellen op basis van de informatie die tijdens het kennismakingsgesprek is verzameld. Dit omvat de structuur van de website, het webdesign, de functionaliteiten, technologieën en het tijdschema.

Daarna beginnen we met het maken van visuele concepten en ontwerpen voor de website. Dit omvat het ontwerpen van de lay-out, kleurenschema's, typografie, afbeeldingen en andere grafische elementen. Als deliverable krijg je een werkend prototype.

Hoe lang duurt het doorgaans voordat een project is voltooid

De meeste projecten duren ongeveer 2 maanden. Uiteraard hangt dit af van de vraag en wensen van de opdrachtgever.

Wat is je werkwijze bij het ontwerpen van een website?

Eerst wordt er een wireframe gemaakt dit is een visuele blauwdruk of schematische weergave van een webpagina of interface. Het is een eenvoudige en gestructureerde weergave van de lay-out, de positie van elementen en de algemene structuur van een website of app. Wireframes worden vaak gebruikt in het vroege ontwerp-stadium.

Als de structuur van de website is bepaald wordt de stijl van de website en de verdere lay-out ontwikkeld. Dit omvat het creëren van de algehele look en feel van de website, inclusief lay-out, kleurenschema's, typografie, afbeeldingen en grafische elementen.

Interactieontwerp: Dit houdt in hoe gebruikers met de website omgaan, inclusief het ontwerpen van interactieve elementen zoals knoppen, formulieren en animaties. Het doel is om een soepele en intuïtieve gebruikerservaring te creëren.

Kan je het design ook omzetten naar een website?

Jazeker, dit doen we in Webflow!

Wat kost een webdesign?

De kosten voor het ontwikkelen en ontwerpen van een webdesign kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van het project, de functionaliteiten die nodig zijn, het type website, het gekozen platform, het ontwerp.