Ik ben patrickEen experience en
web(flow) designer.

Ingewikkelde codering en lange ontwikkeltrajecten, daar hoef je bij mij niet voor aan te kloppen. Ik vind het belangrijk om de lijnen kort te houden. Door als team samen met jou te werken, kan ik  no-code websites bouwen met een unieke uitstraling die past bij jouw unieke verhaal.

Mijn visie is om elke website uniek en aantrekkelijk te maken, terwijl ik mij altijd richt op de behoeften en doelstellingen van de doelgroep. Zo bied ik mijn opdrachtgevers de kennis en de tools om hun website zelf te onderhouden en beheren.

Webflow
illustration of figma logo
Jetboost
Airtable
Hubspot CRM
Slack

KernwaardenKeep it stupid, simpel.

Deze waarden, als de drijvende kracht achter mijn werk, bepaalt niet alleen wat ik doe, maar ook hoe ik dat doe. Op deze manier komt passie, creativiteit en toewijding samen en zo creëer ik unieke websites voor bedrijven en ondernemers.

Creativiteit

Ik sta bekend om mijn creatieve kijk en benadering, wat mooi meegenomen is in het bouwen van aantrekkelijke en doeltreffende websites.

Deskundig

Ik ben trots op mijn Webflow-expertise. Ik mag mij dan ook sinds 2021 Webflow professional partner noemen. Om deze reden ben ik altijd bij de tijd.

No nonsense

Ik ben helder over mijn proces, tarieven en communicatie, waardoor samenwerken en klantrelaties opbouwen de basis vormen.

Eigenwijs

Als ik denk dat het anders of beter kan dan laten ik dat zeker weten. Ik gaan uit van mijn eigen expertise ook als ik het soms mis hebben.

ContactLaten we samen een ervaring creëren
die net zo uniek is als jouw bedrijf.