Webflow professional partnerSamen brengen we jouw verhaal online, zonder gedoe.

Dit doen wij al meer dan 5+ jaren voor bedrijven en zelfstandig ondernemers.

Impression of how the Webflow designer

Ontdek onze cases en laat je inspireren door onze successen!

Impression of the website poespasdepodcast.nl
Impression of the website kwekerijmarty.nl
Impression of the website high-spirits.nl
Web illustration of the new website Imagin.studio
Bekijk alle projecten

Webflow partnersMooie projecten,
tevreden ondernemers.

Profile picture of Lennart Koek at Imagin.studio

Lennart Koek

Imagin.studio

Patrick heeft ons zeer goed geholpen bij het bouwen van onze nieuwe website. Hij denkt goed mee, vooral als het gaat om gebruiksvriendelijkheid van de site en onderhoud van het CMS. Snel kunnen schakelen en korte lijnen zijn echt een groot pluspunt.

Profile picture of Ihab Matta at High-Spirits.nl

Ihab Matta

High-Spirits

Werken met Webbytez en Patrick specifiek was erg prettig. Korte lijnen, direct schakelen en creatief meedenken met onze wensen.

Profile picture of Romy from poespasdepodcast.nl

Romy Apeldoorn

Poespas de podcast

Webbytez wist de identiteit van onze podcast perfect te vangen in een prachtige website. Fijn dat Patrick de lijnen kort hield en ons wist te verrassen met een uniek design.

handige informatieVeel­gestelde vragen
en nuttige antwoorden

Wat doet Webbytez precies?

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren, ontwerpen en ontwikkelen uitsluistend websites in Webflow. Dit doen wij voor zowel zelfstandig ondernemers als bedrijven en zijn daarom jouw Webflow Professional Partner.

Welke diensten leveren jullie?

Webdesign: Het ontwerpen van de visuele lay-out en het uiterlijk van de website. Dit omvat het kiezen van kleurenschema's, typografie, afbeeldingen en andere visuele elementen om een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke gebruikerservaring te creëren.

Webontwikkeling:
Het technische aspect van het bouwen van de website. Dit omvat het schrijven van code (HTML, CSS, JavaScript, enz.) om de functionaliteit van de website te implementeren, zoals navigatie, interactieve elementen en formulieren.

Usability en User Experience (UX) optimalisatie:
Het verbeteren van de bruikbaarheid en algehele gebruikerservaring van de website om ervoor te zorgen dat bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren en de gewenste acties kunnen ondernemen.

Ik heb een design, ontwikkelen jullie ook?

Jazeker. Wij werken zelf met adobe XD, Sketch en Figma. Om deze reden kunnen wij zeggen dat we met de meeste tools uit de voeten komen en deze naar een werkende website kunnen omzetten.

Hoe lang duurt een project?

De meeste projecten worden binnen 2 maanden afgerond. Uiteraard hangt dit ook van de complexiteit van het project en de specifieke vragen van de klant af.

Beheren jullie de website en het domein ook?

Jazeker, dit kunnen we voor je verzorgen.

Wat kost een website?

De kosten voor het ontwikkelen en ontwerpen van een website kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van het project, de functionaliteiten die nodig zijn, het type website, het gekozen platform, het ontwerp.

Vertel ons jou plan
We zijn nieuwsgierig naar jou,
je business en wat we voor je kunnen betekenen.