Webdesign & development

Professionele website laten bouwen

Een snelle website laten maken in een uniek ontwerp én die zoekmachine vriendelijk is? Webbytez ontwerpt en bouwt converterende websites voor bedrijven en professionals.

PROFESSIONELE WEBSITES ZONDER INGEWIKKELDE CODE

Nieuwe website laten maken

Wil je een nieuwe website laten maken? Dan ben je bij Webbytez aan het juiste adres! Wij bouwen razendsnelle websites die gebruiksvriendelijk zijn. Een website van Webbytez is daardoor niet enkel een visitekaartje voor je organisatie, maar werkt ook conversie verhogend. 

Waarom een website laten maken door Webbytez?

Onze websites zijn uniek en worden voor iedere organisatie op maat gemaakt. We ontzorgen je van ontwerp tot het volledig bouwen van de website en nemen je mee in het gehele proces.

Websites in Webflow

Webbytez ontwikkelt websites in Webflow. Webflow maakt het mogelijk om razendsnelle websites te maken. Daarnaast is Webflow goed beveiligd én voordeliger omdat er geen thema’s of plug-ins nodig zijn die maandelijks geüpdatet moeten worden. Je zit daardoor niet vast aan dure onderhoudscontracten. Ook is Webflow voor iedereen die er mee werkt eenvoudig te gebruiken: wel zo fijn als je zelf nog een aanpassing wil doen. 

SEO vriendelijke website

Een website is pas echt goed als deze gezien wordt door potentiële klanten. Een website gebouwd in Webflow is snel en goed beveiligd en daar is Google gek op. Een goed gebouwde website is essentieel in het goed vindbaar worden binnen zoekmachines zoals Google.

Razendsnelle hosting

Omdat de website op een Amazon Cloudserver staat is deze overal ter wereld snel te benaderen. De nieuwe website kan gemakkelijk tot 100.000 bezoekers aan en als de drukte toeneemt dan schaalt de server automatisch op. Maakt dit je nieuwsgierig en wil je meer weten neem dan contact met ons op!

Veiligheid

De veiligheid van de website is belangrijk. Om deze reden werken wij met Webflow. Opensource cms-en zoals Wordpress zijn kwetsbaar en de risico’s groter. Kies je voor een website van Webbytez dan houdt het in dat je na het bouwen van de website geen updates hoeft te doen.

websites

Waarom een website door webbytez laten maken?

Goed beveiligd geen thema's en plug-ins

SSL Certificaat (groen slotje)

Gebruiksvriendelijk CMS

Schone code, beter voor Google

Snelle Amazon Cloudserver

SEO optimalisatie

Onbeperkt backups

Website
Cases
Recente projecten
Digitaal opvallen?
Patrick staat voor je klaar!

Wil je met ons een uitdaging aangaan of heb je advies nodig omdat je met een interessant vraagstuk worstelt. Dan halen wij alles uit de kast om jou als ondernemer te ontzorgen, inspireren en motiveren.

Webbytez team bespreekt websitevoorstel