Digital designOp maat gemaakte digitale oplossingen voor jouw merk

Jouw digitale visie tot leven brengen met hoogwaardig designs dat indruk maakt is waar wij voor staan. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van esthetisch aantrekkelijke en functioneel doeltreffende digitale oplossingen. Ontdek hoe wij jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen met designs die niet alleen mooi zijn, maar ook resultaten leveren.

1. Kennismaking en verkenning

We maken een gedetailleerde roadmap waarin we functionaliteiten, gebruikerservaring en design combineren tot een strategische, creatieve aanpak.

2. Design en ontwikkeling

We zetten ideeën om in visuele concepten, waarbij we focussen op design en functionaliteit om je website tot leven te brengen.

3. Feedback en samenwerking

We stemmen onze concepten af op jouw feedback, co-creëren om elk detail aan jouw visie te laten voldoen. Jouw input is cruciaal voor de finishing touches.

ProjectenOntdek onze cases en laat je inspireren door onze successen!

Impression of the website poespasdepodcast.nl
Impression of the website kwekerijmarty.nl
Impression of the website high-spirits.nl
Web illustration of the new website Imagin.studio
Bekijk alle projecten
In onze benadering komen de vonken van creativiteit samen met de magie van gebruikersgerichtheid. Het resultaat? Websites die niet alleen esthetisch indrukwekkend zijn, maar ook functioneel en effectief in het overbrengen van jouw boodschap.

Betere gebruikerservaring

een geoptimaliseerde gebruikerservaring zorgt ervoor dat bezoekers gemakkelijk kunnen navigeren, informatie kunnen vinden en taken kunnen voltooien op je website.

Meer conversie

Een verbeterde gebruikerservaring kan leiden tot hogere conversieratio's, zoals meer inschrijvingen, aankopen of aanvragen. Gebruikers zullen eerder geneigd zijn om actie te ondernemen.

Verbeterde merkperceptie

Een goed ontworpen en gebruiksvriendelijke website laat een positieve indruk achter bij bezoekers en versterkt de perceptie van je merk als professioneel en betrouwbaar.

Webflow partnersMooie projecten,
tevreden ondernemers.

Profile picture of Lennart Koek at Imagin.studio

Lennart Koek

Imagin.studio

Patrick heeft ons zeer goed geholpen bij het bouwen van onze nieuwe website. Hij denkt goed mee, vooral als het gaat om gebruiksvriendelijkheid van de site en onderhoud van het CMS. Snel kunnen schakelen en korte lijnen zijn echt een groot pluspunt.

Profile picture of Ihab Matta at High-Spirits.nl

Ihab Matta

High-Spirits

Werken met Webbytez en Patrick specifiek was erg prettig. Korte lijnen, direct schakelen en creatief meedenken met onze wensen.

Profile picture of Romy from poespasdepodcast.nl

Romy Apeldoorn

Poespas de podcast

Webbytez wist de identiteit van onze podcast perfect te vangen in een prachtige website. Fijn dat Patrick de lijnen kort hield en ons wist te verrassen met een uniek design.

Heb je een briljant idee of wil je samenwerken?

Liever teruggebeld worden?

Bedankt voor je inzending wij zullen z.s.m. contact met je opnemen.
Er gaat iets mis, controleer of je alle velden juist hebt ingevuld.

handige informatieEnkele veelgestelde vragen
en nuttige antwoorden

Hoe werkt deze webdesign dienst precies?

Webbytez zal een plan opstellen op basis van de informatie die tijdens het consult is verzameld. Dit omvat de structuur van de website, het ontwerpconcept, de functionaliteiten, technologieën en het tijdschema.

Daarna beginnen we met het maken van visuele concepten en ontwerpen voor de website. Dit omvat het ontwerpen van de lay-out, kleurenschema's, typografie, afbeeldingen en andere grafische elementen. Dit doen wij in Adobe XD

Wij zorgen ervoor dat de website goed werkt en er goed uitziet op verschillende apparaten en schermformaten, zoals desktops, tablets en smartphones.

Hoe lang duurt het doorgaans voordat een project is voltooid

De meeste projecten ronden wij binnen 2 maanden af. Uiteraard hangt dit af van de vraag en wensen van de opdrachtgever.

Hoe gaan jullie te werk bij het ontwerpen van een website?

Eerst maken wij een wireframe dit is een visuele blauwdruk of schematische weergave van een webpagina of interface. Het is een eenvoudige en gestructureerde weergave van de lay-out, de positie van elementen en de algemene structuur van een website of app. Wireframes worden vaak gebruikt in het vroege ontwerpstadium.

Als de structuur van de website is bepaald gaan wij aan de slag met de stijl van de website en de verdere lay-out. Dit omvat het creëren van de algehele look en feel van de website, inclusief lay-out, kleurenschema's, typografie, afbeeldingen en grafische elementen. Het doel is om een visueel aantrekkelijke en samenhangende esthetiek te creëren die past bij de doelstellingen van de website en de doelgroep.

Interactieontwerp: Dit houdt in hoe gebruikers met de website omgaan, inclusief het ontwerpen van interactieve elementen zoals knoppen, formulieren en animaties. Het doel is om een soepele en intuïtieve gebruikerservaring te creëren.

Wat kost een webdesign?

De kosten voor het ontwikkelen en ontwerpen van een webdesign kunnen sterk variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van het project, de functionaliteiten die nodig zijn, het type website, het gekozen platform, het ontwerp.