WEBSITES ZONDER INGEWIKKELDE CODE

De ideale oplossing voor bedrijven en ondernemers zonder technische kennis van ingewikkelde code.

Wij zijn er voor ondernemers die hun online doelen willen bereiken op een persoonlijke en efficiënte manier. Dit doen wij door websites te bouwen en de juiste kennis en tools bieden om zelfstandig in je website te werken zonder kennis te hebben van ingewikkelde programmeertalen of code.

Beheer je eigen website zonder technische kennis

Wil je graag je online aanwezigheid versterken op een flexibele en creatieve manier? Dan zouden wij weleens de oplossing kunnen zijn waar je naar op zoek bent! Wij maken websites die jou als ondernemer in staat stellen deze zelfstandig te kunnen beheren en bewerken zonder enige kennis van programmeertalen of ingewikkelde codes.

Unieke websites die voldoen aan al jouw wensen en eisen.

Wij werken met Webflow dit platform of (CMS) is vooral interessant voor ondernemers die een unieke website willen en hun online doelstellingen en klantenkring willen uitbreiden. Met dit platform kun je jouw website helemaal personaliseren en inrichten aan jouw wensen en behoeften. Dit doen wij door jou nieuwe website helemaal vanaf de grond af aan op te bouwen.

Eenvoudig jouw website up-to-date houden

Bovendien is dit CMS ideaal voor ondernemers die graag regelmatig hun website willen bijwerken. Het platform biedt een intuïtieve visuele editor waarmee je snel en gemakkelijk wijzigingen kunt aanbrengen zonder dat je hiervoor kennis van codering of programmeertalen nodig hebt. Zo kun je eenvoudig nieuwe producten of diensten toevoegen, bestaande inhoud updaten of nieuwe pagina's maken.

De ideale keuze voor jouw online doelen

Kortom, wij bieden een fantastische optie voor ondernemers die hun online aanwezigheid een persoonlijke en professionele touch willen geven. Of je nu een e-commerce ondernemer bent die zijn webshop wil optimaliseren, een dienstverlenende ondernemer die zijn website wil moderniseren, of een creatieve ondernemer die zijn portfolio wil delen, met dit CMS kun je jouw online doelen bereiken op een persoonlijke en efficiënte manier.

WEBSITES ZONDER INGEWIKKELDE CODE
De voordelen:
Geen pain in the ass onderhoudscontracten
Een uniek design dat past bij jouw bedrijf
Gratis back-ups van de website
Schone code van de website, fijn voor Google
Razendsnelle Amazon Cloudserver
CMS en CRM functies, beheren van content en klanten
Geoptimaliseerd voor Google (SEO)
Kennis en tools om zelfstandig in jouw website te werken
Website laten maken in Webflow - Webbytez helpt je verder!
Cases
Deze ondernemers gingen jou voor!
WEBSITES ZONDER INGEWIKKELDE CODE
Maak indruk met je eigen website zonder technische hulp
Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan leggen wij jou graag de mogelijkheden uit in een persoonlijk gesprek. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jouw plan met ons delen.