Jouw professional webflow partner

Webflow development

Webbytez maakt professionele websites in Webflow voor bedrijven en professionals.
Wij maken de websites in een CMS en zijn geoptimaliseerd voor zoekmachine's.
De websites zijn SEO vriendelijk en vooral ontzettend snel.

Vrijblijvend Webflow advies aanvragen!
Bedankt voor jouw bericht, deze is in goede orde ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
WEBSITES ZONDER INGEWIKKELDE CODE

Altijd een beschikbaar Webflow ontwikkelteam.

Webflow maakt het mogelijk om razendsnelle websites te maken. Daarnaast is Webflow goed beveiligd én voordeliger omdat er geen thema’s of plug-ins nodig zijn die maandelijks geüpdatet moeten worden. Je zit daardoor niet vast aan dure onderhoudscontracten. Ook is Webflow voor iedereen die er mee werkt eenvoudig te gebruiken: wel zo fijn als je zelf nog een aanpassing wil doen.

Website mock up

Een uniek webdesign gebouwd met Webflow.

Veel bedrijven willen een site laten maken in Wordpress. Logisch, want dit is één van de meest gebruikte CMS-systemen ter wereld en daarom bij velen bekend. Echter is het vaak prijzig om een custom site te laten maken in Wordpress. Om de kosten te drukken wordt er gekozen voor een standaard thema waar enkel de kleuren van worden aangepast. Het resultaat: een website die erg lijkt op die van de concurrent. In Webflow bouwen wij websites met een compleet eigen design die aansluit bij jouw organisatie en bedrijfsidentiteit. De kosten hiervoor zijn stukken lager dan die van een custom Wordpress website omdat de doorlooptijd een stuk sneller is.

Webflow hosting op een Amazon Cloudserver.

Omdat de website op een Amazon Cloudserver staat opgeslagen is deze overal ter wereld snel te benaderen. De nieuwe website kan gemakkelijk tot 100.000 bezoekers aan en als de drukte toeneemt dan schaalt de server automatisch op. Maakt dit je nieuwsgierig en wil je meer weten over Webflow hosting neem dan contact met ons op!

Webflow is een website builder met eigen CMS en hostingprovider in één.

Razendsnelle laadtijd waar websitebezoekers blij van worden.

Zowel een Wordpress- als een Webflow site kan razendsnel snel zijn. Toch komt een Wordpress site er vaak slechter uit in de tests. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt doordat er veel (onnodige) plugins geupload worden of door thema’s en pagebuilders die veel extra code inladen. In Webflow is het toevoegen van plugins niet mogelijk en bouw je websites zonder ook maar één regel code te schrijven. Hierdoor zijn sites in Webflow razendsnel én vriendelijk in onderhoud. 

Hoger in Google met SEO (Search engine optimization).

Een website is pas echt goed als deze gezien wordt door potentiële klanten. Een website gebouwd in Webflow is snel en goed beveiligd en daar is Google gek op. Een goed gebouwde website is essentieel in het goed vindbaar worden binnen zoekmachines zoals Google.

Geen bullshit pay-as-you-go onderhoudsovereenkomsten.

De veiligheid van de website is belangrijk. Om deze reden werken wij met Webflow. Open Source cms-en zoals Wordpress zijn kwetsbaar en de risico’s groter. Dit wordt wederom veroorzaakt door de verschillende plugins die op een website staan. Deze moeten goed onderhouden worden en met regelmaat geüpdatet. Kies je voor een Webflow site van Webbytez dan houdt het in dat je na het bouwen van de site geen updates hoeft te doen. Ook betaal je dan geen kosten voor dure onderhoudsabonnementen

Betaal alleen voor de uren die je gebruikt.

De kosten voor het laten maken van de site in Webflow zijn afhankelijk van het soort, de omvang en de functionaliteiten. Wil je een Webflow site laten maken en ben je benieuwd naar de kosten? Neem gerust contact op! Wij vertellen je graag welke mogelijkheden er zijn en wat wij voor je kunnen betekenen.

WEBSITES ZONDER INGEWIKKELDE CODE
De voordelen van een website gemaakt in Webflow
Een uniek design dat past bij jouw bedrijf
Geen pain in the ass onderhoudscontracten
Gratis back-ups van de website
Schone code van de website, fijn voor Google
Razendsnelle Amazon Cloudserver
Zelf beheren van content en klanten
Geoptimaliseerd voor Google (SEO)
Een persoonlijke Webflow expert tot jouw beschikking
Communicatie via een door jouw uitgekozen platform
Website laten maken in Webflow - Webbytez helpt je verder!
Webflow
Weglot multi language
Jetboost
Airtable
Hubspot CRM
Slack
Cases
Recente Webflow projecten
jouw webflow expert
Een webflow website laten maken?
Ben je nieuwsgierig geworden naar Webflow en wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan legt Patrick jou de mogelijkheden uit in een persoonlijk gesprek. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een afspraak inplannen.