Websites zonder ingewikkelde codes

Websites & Webshops

Onze Webflow-websites zijn volledig aanpasbaar, schaalbaar en eenvoudig te onderhouden.

Vraag vrijblijvend advies!
Bedankt voor jouw bericht, deze is in goede orde ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Webdesign & Development

Nieuwe website laten maken

Wil je een nieuwe website laten maken? Dan ben je bij Webbytez aan het juiste adres! Wij bouwen razendsnelle websites die gebruiksvriendelijk zijn. Een website van Webbytez is daardoor niet enkel een visitekaartje voor je organisatie, maar werkt ook conversie verhogend.

Waarom een website laten maken door Webbytez?

Onze websites zijn uniek en worden voor iedere organisatie op maat gemaakt. We ontzorgen je van ontwerp tot het volledig bouwen van de website en nemen je mee in het gehele proces.

Websites in Webflow

Webbytez ontwikkelt websites in Webflow. Webflow maakt het mogelijk om razendsnelle websites te maken. Daarnaast is Webflow goed beveiligd én voordeliger omdat er geen thema’s of plug-ins nodig zijn die maandelijks geüpdatet moeten worden. Je zit daardoor niet vast aan dure onderhoudscontracten. Ook is Webflow voor iedereen die er mee werkt eenvoudig te gebruiken: wel zo fijn als je zelf nog een aanpassing wil doen.

Webflow CMS (Content management systeem)

Al onze websites zijn gebouwd in een CMS. Een CMS wilt zeggen dat alle teksten en afbeeldingen op een simpele manier zelf te beheren zijn. Wel zo makkelijk als je even snel iets wilt aanpassen. Alle websites die wij ontwerpen zijn voorzien van een eigen cms.

SEO vriendelijke website

Een website is pas echt goed als deze gezien wordt door potentiële klanten. Een website gebouwd in Webflow is snel en goed beveiligd en daar is Google gek op. Een goed gebouwde website is essentieel in het goed vindbaar worden binnen zoekmachines zoals Google.

Razendsnelle hosting

Omdat de website op een Amazon Cloudserver staat is deze overal ter wereld snel te benaderen. De nieuwe website kan gemakkelijk tot 100.000 bezoekers aan en als de drukte toeneemt dan schaalt de server automatisch op. Maakt dit je nieuwsgierig en wil je meer weten neem dan contact met ons op!

Veiligheid

De veiligheid van de website is belangrijk. Om deze reden werken wij met Webflow. Opensource cms-en zoals Wordpress zijn kwetsbaar en de risico’s groter. Kies je voor een website van Webbytez dan houdt het in dat je na het bouwen van de website geen updates hoeft te doen.

Kosten website laten maken

De kosten voor het laten maken van een website zijn afhankelijk van het soort website, de omvang en de functionaliteiten. Wil je een website laten maken en ben je benieuwd naar de kosten? Neem gerust contact op! Wij vertellen je graag welke mogelijkheden er zijn en wat wij voor je kunnen betekenen.

Reviews
Wat opdrachtgevers zeggen
No items found.
Webbytez wist de identiteit van onze podcast perfect te vangen in een prachtige website. Fijn dat Patrick de lijnen kort hield en ons wist te verrassen met een uniek design.
Romy, Karlijn en Charlot
Poespas de Podcast
"Werken met Webbytez en Patrick specifiek was erg prettig. Korte lijnen, direct schakelen en creatief meedenken met onze wensen."
Ihab Matta
High-Spirits import
Cases
Recente projecten