Webdesign

Creatieve oplossingen op basis van design

Wij ontwerpen en bouwen niet alleen razendsnelle websites, maar zorgen ook dat ze ontzettend prettig in gebruik zijn voor jouw bezoekers.

Vraag vrijblijvend advies!
Bedankt voor jouw bericht, deze is in goede orde ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Webdesign

Een uniek webdesign dat aansluit op jouw bedrijfsidentiteit.

Webdesign

Je wil een website laten ontwerpen, maar wil eerst weten waar je aan toe bent. Daarom starten wij met een persoonlijk vrijblijvend gesprek. We zijn benieuwd naar jouw wensen en eisen en vertellen je graag hoe we jouw website kunnen realiseren.

Website laten ontwerpen

Vervolgens maken we een doordacht wireframe waarin we de user flow bepalen, hoe simpeler hoe beter. Een goede website is geoptimaliseerd voor meerdere schermen. Wij maken al onze websites met een responsive design. De gebruiksvriendelijk van je website is nu bepaald aan de hand van het awesome design kunnen we de website ontwikkelen en optimaliseren. Kortom een goed webdesign is doordacht en laat een indruk achter bij je doelgroep en past bij je bedrijfsidentiteit.

Website laten maken

Websites in Webflow

De website wordt ontwikkeld in Webflow. Webflow maakt het mogelijk om unieke en razendsnelle websites te maken. Daarnaast is Webflow goed beveiligd én voordeliger dan Wordpress omdat er geen thema’s of plug-ins nodig zijn die maandelijks geüpdatet moeten worden. Je zit daardoor niet vast aan dure onderhoudscontracten. In overleg is het mogelijk support te krijgen na oplevering van jouw nieuwe website. Ook is Webflow voor iedereen die er mee werkt eenvoudig te gebruiken: wel zo fijn als je zelf nog een aanpassing wil doen.

UI/UX Design

De gebruikerservaring (UX of User Experience) van de bezoekers staat bij Webbytez altijd voorop in het ontwerp van een website. Uiteindelijk is een mooie website fijn, maar het is wel de bedoeling dat een gebruiker exact weet waar hij/zij de belangrijkste informatie kan vinden en uiteindelijk overgaat tot conversie (het invullen van een contactformulier, een vragenlijst invult of simpelweg de telefoon oppakt om je te bellen). 

Website laten maken door Webbytez?

Webbytez is een webdesign bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van unieke websites voor bedrijven en professionals. Wij leveren verschillende services in online- en offline communicatie waaronder het ontwerpen van websites. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Direct contact

Websites waar wij trots op zijn! 
Digitaal opvallen?
Patrick staat voor je klaar!

Wil je met ons een uitdaging aangaan of heb je advies nodig omdat je met een interessant vraagstuk worstelt. Dan halen wij alles uit de kast om jou als ondernemer te ontzorgen, inspireren en motiveren.

Webbytez team bespreekt websitevoorstel