Hosting & E-mail

Hosting en E-mail

Wil je een website en volledig ontzorgd worden? Wij regelen je domeinregistratie, e-mailconfiguratie en webhosting.

Vraag vrijblijvend advies!
Bedankt voor jouw bericht, deze is in goede orde ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Hosting

Webhosting uitbesteden

Wanneer je een website wilt laten maken komen daar een aantal zaken bij kijken zoals het regelen van hosting. Je domein moet aangekocht worden en vervolgens kan er een professioneel e-mailadres aan gekoppeld worden. Kies je ervoor om je domein door ons te laten beheren kunnen wij een aantal dingen voor je regelen. 1. Domeinregistratie, wit betekend dat wij het domein voor je aankopen en het DNSĀ beheer doen. 2. E-mailconfiguratie, wil je een professionele e-mail dan kan het voorkomen dat je kiest voor Office of G suite. 3. Hosting, heb je een website die bijvoorbeeld voor Wordpress is gebouwd dan heb je Wordpress hosting nodig om je website optimaal te laten functioneren.

Reviews
Wat opdrachtgevers zeggen
No items found.
Webbytez wist de identiteit van onze podcast perfect te vangen in een prachtige website. Fijn dat Patrick de lijnen kort hield en ons wist te verrassen met een uniek design.
Romy, Karlijn en Charlot
Poespas de Podcast
"Werken met Webbytez en Patrick specifiek was erg prettig. Korte lijnen, direct schakelen en creatief meedenken met onze wensen."
Ihab Matta
High-Spirits import
Cases
Recente projecten
Digitaal opvallen?
Patrick staat voor je klaar!

Wil je met ons een uitdaging aangaan of heb je advies nodig omdat je met een interessant vraagstuk worstelt. Dan halen wij alles uit de kast om jou als ondernemer te ontzorgen, inspireren en motiveren.

Webbytez team bespreekt websitevoorstel