Webdesign, UI/UX, Development

High-Spirits import

Opdrachtgever:

High-Spirits import

Datum:
10-6-2020
Live website:
high-spirits.nl
De vraag

High-Spirits import is importeur van onafhankelijke whisky's in Heiloo. De nieuwe website moest een showcase worden van de whisky's en slijters moesten deze achter een login simpel kunnen bestellen. Vervolgens zijn wij naar de tekentafel gegaan en is de uitstraling van de website bepaald. Met de komst van de nieuwe website is de verwachting dat online bestellen een stuk makkelijker gemaakt is voor de doelgroep. Met als eindresultaat een website waar je spontaan een drankje van gaat inschenken.

Oplossing

Door een nieuwe visuele identiteit te bepalen voor de website met daarin de doelgroep als uitgangspunt is de website nu een stuk gebruiksvriendelijker en aantrekkelijker. Door met een aantal standaard blokken te werken is de website consequent opgebouwd en toch een eigen gevoel gecreëerd Op de website is het voor slijters mogelijk informatie te downloaden zo hebben wij gezorgd dat de online communicatie in lijn is getrokken met de offline communicatie.

Resultaat

De nieuwe stijl van de website past goed bij de identiteit van het bedrijf. Het maakt het voor slijters makkelijker in te schrijven en online bestellingen te doen. Ook is de online en offline communicatie goed op elkaar afgestemd.

High-Spirits is importeur van de lekkerste onafhankelijk whisky's in Heiloo
"Werken met Webbytez en Patrick specifiek was erg prettig. Korte lijnen, direct schakelen en creatief meedenken met onze wensen."
Ihab Matta
High-Spirits import
Websites waar wij trots op zijn!