28 januari 2021

New kid on the block

Afbeelding van Patrick, de auteur van het blog artikel
Patrick van der Heide

Hallo, wij zijn Webbytez!

Wij zijn ontstaan vanuit een liefde voor mooie websites. Samen met jou gaan we opzoek naar jouw wensen en behoeftes om een toffe website te bouwen. Wij hebben een eigen aanpak en dit zie je terug in ons werk. Wat maakt ons werk anders? Wij werken in Webflow, dit is een design tool dat het makkelijk maakt met no-code echt goede websites te maken. De reden dat wij voor Webflow kiezen is heel simpel. Het is sneller en beter. Dit vind Google heel fijn. Op deze manier helpen wij organisaties en professionals aan websites die beter zijn in functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid

We zijn een persoonlijk bedrijf met een eigen aanpak, wij ontwerpen vanuit het oogpunt van de doelgroep. Wij vinden het belangrijk dat jouw doelgroep zonder na te denken haar doel kan bereiken. Wij doen dit door minimalistische ontwerpen te maken een duidelijke user-flow. Webbytez wilt zich elke dag verbeteren en don't take no for a answer. Wij hebben een breed netwerk aan professionals die hun vak verstaan en staan daarom garant voor kwaliteit. Wij zijn aanpakkers en hebben een getting things done mentaliteit. Persoonlijke ontwikkeling maar ook de ontwikkeling van het bedrijf vinden wij belangrijk. Tot slot staan wij voor creativiteit en oplossingsgerichtheid.

Webbytez is gespecialiseerd in Webdesign, UI/UX, websites en webhosting. Op de diensten pagina vind je meer informatie. Vindt je het werk tof en wil je in contact komen voor een  advies of gewoon een bakkie?  Dan horen wij dit graag.